ip-label sponsrar Connected Cars 2015

March 31 2015

Följ med ip-label till årets event för uppkopplade bilar, som går av stapeln den 24-25 juni 2015. Vårt team följer upp framgångarna från förra årets event och deltar på nytt i det här speciella evenemanget som arrangeras i mässcentret RAI, i Amsterdam.

 

Du kan träffa vårt team i monter CC5.

Connected Carsip-label, en ledande europeisk leverantör av lösningar för övervakning av applikationsprestanda, håller ett stort konferensmöte onsdagen den 25 juni kl. 12.50, och tar upp aktuell problematik rörande tjänster för uppkopplade bilar.

 

Ett svårt löfte att hålla: effektiva tjänster för uppkopplade bilar

  • Ekosystemet för uppkopplade bilar överskattar ofta de mobila nätverkens förmåga att tillhandahålla det som förväntas – och det är en stor utmaning idag.
  • Kan biltillverkarna verkligen hålla sina löften om kundnöjdheten för uppkopplade tjänster?
  • Lär dig hur du kan införa servicenivåavtal för teleoperatörer och följa upp den svagaste länken i användarupplevelsen.
  • Ta en titt på några fallstudier som visar hur man kan mäta prestanda för nätverk och appar och förbättra kundupplevelsen.

 

Connected Cars 2015

Arthur Hamon, försäljningschef för IoT & Connected Service, berättar om ip-labels erfarenheter och visioner under konferensen.
Mer information om uppkopplade bilar finns på:  http://connectedcarsworld.com/