Morgonsessioner: Real-User Monitoring

March 10 2015

Nästa session: Så här kan Real-User Monitoring (övervakning av faktisk användning) hjälpa dig att förutse prestandaproblem i webbapplikationer

 

Torsdag 19 mars 2015 – 9:30–10:00

Genom att övervaka den faktiska användningen får du en bild av den upplevelse som de verkliga användarna får på sina enheter (datorer, smartphones, surfplattor osv.). När det handlar om marknadsföring av flera kanaler och mobilitet ger den här heltäckande metoden dig ökad kontroll över dina interna och externa webbapplikationers prestanda.

I vår teknik integreras de senaste nyheterna inom AJAX-granularitet och användningen av W3C-standardnavigeringstiming med stöd för de allra senaste webbläsarna.

Under det här webbinariet får du veta hur vår lösning för övervakning av faktisk användning hjälper dig att övervaka och analysera prestanda på detaljnivå, ända ned till applikationsversion, typ av server (i drift, före driftsättning osv.), typ av klient osv.

Mängden data kräver avancerad bearbetning. Vi tittar ingående på hur vår ”datavetenskapliga” approach gör att du till slut kan mäta och detektera driftstörningar automatiskt med hjälp av övervakning av faktisk användning.

ANMÄL DIG HÄR