[Event] MWC 2016: Upptäck APM för mobila tjänster i Barcelona

January 14 2016
MWC16

 

 

 

 

 

Besök vårt team i Barcelona (22-25 februari) och upptäck APM för mobila tjänster!

På årets MWC presenterar ip-label APM för mobila tjänster, den enda lösningen i sitt slag, som ger en fullständig bild av användarupplevelsen för mobilappar.

Upplevelsens kvalitet kan vara det som avgör om du lyckas: negativa användarupplevelser kan skada mobilappen (avinstalleras, används inte osv.), bilden av ditt varumärke och företaget i sig (omdömen, kommentarer, förlorade intäkter och/eller lägre produktivitet osv.).

Hur kan du mäta och garantera att de som använder dina mobilapplikationer får en optimal upplevelse, oavsett användningsmiljö (webbläsare, nätverk eller enhet)?

 

APM för mobila tjänster från ip-label

APM (Application Performance Management) för mobila tjänster, den mest kompletta lösningen på marknaden, gör att våra kunder kan mäta användarupplevelsen för alla mobilapplikationer eller webbplatser (inklusive responsiva webbplatser).

Med lösningen testas mobilapplikationernas funktion och prestanda för riktiga användare eller på en rad enheter som kalibrerats för testning. Genom att kombinera syntetisk övervakning (robotar som körs dygnet runt, alla dagar) och Real-User Monitoring (RUM) (övervakning av faktisk användning) går det att testa alla Android- och Apple-applikationer med APM för mobila tjänster. Läs mer om lösningen APM för mobila tjänster.

Träffa oss i den franska paviljongen

Hall 5 monter 5B41
Bredvid Systematic Paris Région, Business France och La French Tech.
Utställarprofil hittar du här