Kultur och karriär

På ip-label är enastående prestanda inte bara målet för våra lösningar. Våra fantastiska team består av användare och konsumenter som själva ställer krav på digitala tjänster. Att ge användarna en optimal upplevelse är något som genomsyrar utvecklingen av APM-produkterna, så att de är kraftfulla men ändå enkla och användarvänliga.

 

Grunden till enastående prestanda läggs här

En mångkulturell miljö, interna karriärmöjligheter, kunskapsutbyte och delning av företagets kapital, teamwork och en rejäl skopa smarta idéer och nytänkande är bara några av de saker som vi styrs av. Genom vår kompletta APM-lösning har våra team tillgång till ett brett tekniskt utbud som gör att de kan ta sig an en lång rad utmaningar. Kom till oss. Det är inte bara ett jobb, det är en erfarenhet för livet.

 

ip-label är ett snabbt växande internationellt företag som har sin mänsklighet i behåll

Vi är certifierade som ett ”innovativt företag” av ANVAR [den franska nationella myndigheten för forskningsbedömning], vilket innebär att vi lägger avsevärda insatser på att rekrytera och ta hand om våra medarbetare. Med en tillväxt på över 20 % om året rekryterar ip-label aktivt inom alla områden som är relaterade till den snabba tillväxten. Om du vill hjälpa oss att förbättra hur kvaliteten på digitala tjänster upplevs och vill ta dig an ambitiösa och utmanande projekt är du välkommen att skicka oss ett e-postmeddelande där du beskriver varför du söker till oss och vilken typ av tjänst du söker. Bifoga ditt CV och skicka det till vårt team.

 

Kontakta oss