ip-label firar 10 år i Spanien!

October 08 2015
För att fira våra 10 år i Spanien har ip-label intervjuat en av sina första spanska kunder, NH Hotels. Läs mer om hur ip-labels lösningar har hjälpt dem att få sina övervakningsproblem under kontroll.

NH Hotels (NH står för Navarra Hoteles) är listat på IBEX 35 och är rankat som trea bland europeiska affärshotell. Victoriano Castro, ansvarig för IT-infrastruktur, har ställt upp och delat med sig av sina upplevelser av ip-labels lösningar.

nh-hotels

 

Kundberättelse från Victoriano Castro, ansvarig för IT-infrastruktur
Avdelningen för koncern-IT och organisation på NH Hotels

 

Varför valde ni ip-label?
Datametrie Global Experience uppfyllde alla våra övervakningskrav. Eftersom ip-labels team fanns nära till hands (lokalt) utvecklade vi dessutom en utmärkt affärsrelation med dem.

 

Hur har behoven förändrats?
Övervakning, onlineövervakning, tillgänglighet och svarstider, prestanda … applikationsövervakning är verkligen ett brett spektrum! Det är viktigt att kunna det utan och innan. Under de senaste åren har vi lärt oss massor, och idag tar vi med alla dessa parametrar i beräkningen och arbetar tillsammans med ip-label för att säkerställa att våra viktiga applikationer håller hög prestanda.

 

Vilka fördelar finns det med att välja ip-labels lösningar?
ip-labels lösningar har gett oss möjlighet att ha kontroll över våra viktiga applikationers prestanda och tillgänglighet i takt med att de utvecklas och med hänsyn till vilka miljöer de används i.

 

Hur ser framtiden ut?
Vi skulle vilja arbeta ännu mer med övervakning, med fullständig inblick i hur våra applikationer fungerar internt för att säkerställa att de håller optimal prestanda.