Webbövervakning

Idag är digitala prestanda ett stort problem för företag av alla de slag. Lösningen kallas webbövervakning. Webbplatsen måste förstås ligga i linje med företagets image när det gäller innehållet (videoklipp, chatt, streaming, innehåll från andra parter, onlineförfrågningar osv.), men det är minst lika viktigt att den motsvarar bilden av varumärket vad gäller prestanda. På grund av användarmiljöns komplexitet (många webbläsare, enheter osv.) blir den här utmaningen ännu större.

 

Webbövervakning som förbättrar digitala prestanda!

Webbövervakning

Webbövervakning

Dåliga webbprestanda kan dock få extrema konsekvenser för företaget och varumärket: förlorade intäkter, dålig image, missnöjda användare och kunder osv. Därför är övervakning av webbprestanda avgörande för att webbstrategin ska lyckas.

 

Webbövervakning med ip-label

ip-label tillhandahåller lösningar för webbövervakning för alla slags webbtekniker (1.0, 2.0 osv.). Med ip-label drar du nytta av vårt nätverk med över 100 mätpunkter runt om i världen. Det är den mest kompakta och heltäckande lösningen i Europa, med 40 mätningsombud i en rad olika länder, t.ex. Spanien, Sverige, Frankrike och Ryssland, och i Centraleuropa. Vi vill ge ip-labels kunder den mest rättvisande bilden av Internet i Europa. Cirka 70 miljoner mätningar utförs i realtid dygnet runt, alla dagar. Det är tack vare ett antal avtal som slutits med internationella och inhemska operatörer som ip-label kan uppfylla sin roll som en oberoende tredjepartsleverantör av objektiva prestandaindikatorer, via push-teknik eller på begäran.
Sedan 2011 erbjuder vi även en lösning för övervakning av faktisk användning, som ett komplement till vår aktiva övervakningsmodell med robotar. Med den här lösningen kan webbprestanda övervakas (faktisk användning) för ALLA som använder webbplatsen. På så vis kan du få en bild av kvaliteten som den faktiskt upplevs av de enskilda användarna, oavsett under vilka förutsättningar de använder webbplatsen (enhet, webbläsare, geografisk plats, operativsystem osv.). Tack vare våra toppmoderna produkter som kombinerar aktiv övervakning och övervakning av faktisk användning kan vi erbjuda dig en lösning som är anpassad efter just ditt företag.

Vill du veta mer om webbövervakning eller övervakning av webbprestanda? KONTAKTA OSS